Noutăți IMB

Donație

Colaboratorii Institutului de Microbiologie și Biotehnologie donează mijloace financiare în conturile bancare deschise în sprijinul refugiaților ucraineni echivalent cu salariul pentru o zi de lucru.

BIOTEHNOLOGII MODERNE - SOLUȚII PENTRU PROVOCĂRILE LUMII CONTEMPORANE", 20-21 mai 2021 - simpozon științific ONLINE

Institutul de Microbiologie și Biotehnologie  organizează Simpozionul Științific Național cu participare internațională "BIOTEHNOLOGII MODERNE - SOLUȚII PENTRU PROVOCĂRILE LUMII CONTEMPORANE", lucrările căruia se vor desfășura pe data de 20-21 mai 2021, în format ONLINE.

Evenimentul este unul interdisciplinar și prezintă un forum pentru discuții despre evoluția actuală și dezvoltarea colaborării în domeniul biotehnologiei moderne.

Anunt cu privire la desfășurarea audierilor publice a rezultatelor obținute în cadrul proiectelor din domeniile cercetării și inovării

În temeiul Ordinului ANCD nr.99 din 5 noiembrie 2020 cu privire la aprobarea Instrucțiunii privind raportarea anuală a implementării proiectelor din domeniile cercetării și inovării, IP Institutul de Microbiologie și Biotehnologie anunță audierea publică a rezultatelor științifice, obținute în cadrul proiectelor de cercetare în anul 2020.

Abonează-te la Noutăți IMB